
کد خبر:۱۲۲۴۶۷۳
کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به تشکیل قرارگاه مبارزه با سوخت قاچاق، بیان کرد: با راهاندازی این قرارگاه مبارزه و مقابله با قاچاق فراوردههای نفتی به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفته است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اجرای طرحها و عملیاتهای مختلف در راستای مقابله با قاچاق سوخت، گفت: کارآگاهای پلیس امنیت اقتصادی در جنوب تهران موفق به شناسایی مراکز نگهداری سوخت قاچاق شدند.
بر اساس گزارش سایت پلیس، وی با اشاره به کشف ۵۴ مخزن ۵۰ تا ۶۰ هزار لیتری نگهداری سوخت قاچاق، تصریح کرد: در اجرای این طر ح بیش از ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توقیف و ۳ نفر در این رابطه دستگیر شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.