آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۴۴۱

نماهنگ «مدرسه عشق» رونمایی شد

نماهنگ «مدرسه عشق» کاری از گروه رسانه‌ای هنتا که توسط جمعی از جوانان دهه هشتادی در مناطق فکه، هویزه، طلائیه، اروندکنار، علقمه، شلمچه و در یادمان‌های شهدای طریق‌القدس، فتح‌المبین، بیت‌المقدس، والفجر مقدماتی، والفجر ۸ و کربلای ۴ و ۵ و در پایگاه هوایی دزفول ضبط شده است، روز گذشته در قم رونمایی شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نماهنگ «مدرسه عشق» که توسط جوانان دهه هشتادی در مناطق فکه، هویزه، طلائیه، اروندکنار، علقمه، شلمچه و در یادمان‌های شهدای طریق‌القدس، فتح‌المبین، بیت‌المقدس، والفجر مقدماتی، والفجر ۸ و کربلای ۴ و ۵ و در پایگاه هوایی دزفول ضبط شده است، با حضور مادر شهید محمد جعفری‌تنها و اعضای گروه سرود هنتا روز گذشته در قم رونمایی شد.

مجید جوادی مدیر گروه رسانه‌ای هنتا در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این نماهنگ حماسی با حضور نوجوانان هتنایی در موضوع بسیج ۲۰ میلیونی تولید شده که سرود آن برای اولین‌بار در حسینیهٔ امام خمینی (ره) در دیدار ۱۹ دی رهبر معظم انقلاب با مردم قم اجرا شد.

وی افزود: مدرسه عشق مدرسه‌ای است که توسط انقلاب ساخته شده معمار آن امام خمینی (ره) بود و اکنون سید علی خامنه‌ای مدیریت آن را در دست دارد؛ هدف تمامی فعالیت‌های ما در گروه هتنا گرفتن نمره قبولی از شهیدان این راه و رسیدن به عاقبت‌بخیری با شهادت است.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار