آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۴۸۱

۱۲۹ پروژه گازرسانی در همدان به بهره‌برداری رسید و کلنگ‌زنی شد

مدیرعامل شرکت گاز همدان گفت: همزمان با دهه فجر، ۸۰ پروژه گازرسانی با اعتبار بیش از ۷۴ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی ۴۹ پروژه دیگر آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجید الهیاری مدیرعامل شرکت گاز همدان گفت: این پروژه‌ها در بخش‌های مختلف صنعتی، تولیدی، تجاری و عمومی و بیشترین آن مربوط به شهرستان همدان است.

الهیاری اظهار کرد: پروژه‌های گازرسانی قابل بهره‌برداری در دهه فجر شامل، گازرسانی به واحدهای صنعتی، تجاری، تولیدی و اشتغال‌زایی است.

وی گفت: بهره‌برداری از ۴۰ واحد دامداری، گاوداری، پرورش ماهی، پرورش مرغ گوشتی، زنبورعسل و مرغداری، سه واحد درودگری، کارگاه سفال، کارخانه کارتن‌سازی، مجتمع روستایی و عشایری، دهکده الگویی اقتصاد مقاومتی سپاه، کارخانه آسفالت، صنایع تبدیلی، هفت واحد گلخانه، یک واحد تولیدی خوراک دام و طیور، قالیبافی، ۲ تالار پذیرایی، ۲ واحد چوب‌بری، کابینت‌سازی، واحد سردخانه، قالیشویی، کارگاه تولید پودر، یک واحد اتاق‌سازی از جمله‌ این پروژه‌ها است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان افزود: همزمان با این روزها نیز، ۴۹ پروژه گازرسانی در سطح شهرستان‌های استان همدان کلنگ‌زنی شد.

وی گفت: برای اجرای این پروژه‌ها، ۳۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال اعتبار اختصاص داده شده است.

الهیاری گازرسانی به ۱۹ واحد صنایع تبدیلی و کارگاه تولیدی دیگر را از جمله پروژه‌هایی برشمرد که عملیات اجرایی آن در دهه فجر امسال آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان گازرسانی به روستاها را در راستای توسعه، عدالت‌ محوری و محرومیت‌زدایی خواند و خاطرنشان کرد: تاکنون یک‌هزار و ۴۴ روستای این استان گازرسانی شده که در دهه فجر امسال، پروژه عملیات اجرایی گازرسانی به روستای اردکلو از توابع شهرستان ملایر هم آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار