کد خبر:۱۲۲۵۶۶۶

واکنش سازمان غذا و دارو به تنش‌های اخیر در حوزه دارو

مدیر کل امور دارویی سازمان غذا و دارو با اشاره به برخی تنش‌های اخیر در حوزه دارو، تأکید کرد که در شرایط حساس کنونی، افزودن چالش‌های جدید به زنجیره تأمین دارو به نفع کشور، مردم و فعالان این حوزه نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اکبر عبداللهی‌اصل با اشاره به مشکلات ناشی از معوقات پرداختی دولت و توقف اصلاح قیمت دارو‌های زیان‌ده، بر ضرورت همکاری و تعامل همه ذی‌نفعان تأکید کرد و گفت: حفظ ثبات در نظام دارویی کشور نیازمند همراهی همه بخش‌هاست و نباید با تصمیمات شتاب‌زده، شرایط را پیچیده‌تر کرد.

وی همچنین مخالفت خود را با تحریم شرکت سرمایه‌گذاری تأمین (تیپیکو) از سوی انجمن داروسازان ایران به‌عنوان ابزاری برای فشار به سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد و افزود: این قبیل اقدامات نه‌تنها مشکل را حل نمی‌کند، بلکه می‌تواند روند تأمین دارو را دچار اختلال کند.

مدیر کل امور داروی سازمان غذا و دارو همچنین تأسیس داروخانه توسط نهاد‌های دولتی و شبه‌دولتی را به صلاح نظام دارویی کشور ندانست و تأکید کرد که انجمن داروسازان ایران باید مطالبات داروخانه‌ها را از طریق مسیر‌های قانونی مانند سازمان تأمین اجتماعی، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، سازمان برنامه‌وبودجه و کمیسیون‌های تخصصی مجلس پیگیری کند و از طرح این مسائل در رسانه‌های عمومی خودداری نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار