آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۶۷۹

رهبر اصلی فرقه انحرافی حلقه در اصفهان بازداشت شد

روابط عمومی سپاه صاحب‌الزمان (عج) اصفهان گفت: رهبر اصلی عرفان انحرافی حلقه توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر و به مراجع قضایی تحویل شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان پنجشنبه شب در اطلاعیه ای اعلام کرد: فرقه انحرافی حلقه به بهانه انرژی درمانی و رفع مشکلات روحی و روانی مردم با دخالت در امور پزشکی، موجب انحراف اعتقادی مردم شده و از این طریق، اموال نامشروع کسب می کند.

در این اطلاعیه آمده است: با اقدامات صورت گرفته توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) لیدر این فرقه که به عنوان یکی از اشاعه دهندگان اصلی در استان اصفهان فعالیت داشت، طبق ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی دستگیر شد.

این اطلاعیه می افزاید: از هموطنان عزیز درخواست می شود هر گونه خبر از فعالیت فرَق ضاله و انحرافی را به ستاد خبری ۱۱۴ اطلاع دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار