مدارس قزوین غیرحضوری شدند؛ آغاز به کار ادارات با یک ساعت تأخیر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۱۱۴

مدارس قزوین غیرحضوری شدند؛ آغاز به کار ادارات با یک ساعت تأخیر

استاندار قزوین از تعطیلی تمام مدارس استان قزوین در روز یکشنبه خبر داد و گفت: ادارات استان با یک ساعت تأخیر کار خود را آغاز می‌کنند.
مدارس قزوین غیرحضوری شدند؛ آغاز به کار ادارات با یک ساعت تأخیر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد نوذری گفت: با توجه به ادامه فصل سرما تمامی مدارس استان قزوین فردا یکشنبه به صورت غیر حضوری برگزار شده و آموزش در بستر شاد انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های استان نیز تعطیل خواهد بود افزود: همچنین ساعت آغاز به کار تمامی دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، بانک‌ها، دانشگاه‌ها، نهاد‌ها و مؤسسات استان قزوین، فردا یکشنبه ۲۱ بهمن ماه با یک ساعت تأخیر و از ساعت ۹ صبح خواهد بود.

استاندار قزوین به مردم توصیه کرد با توجه به یخبندان و وضعیت نامناسب راه‌ها به ویژه راه‌های کوهستانی و مشکلاتی که در تردد و حمل و نقل وجود دارد؛ از انجام سفر‌های غیرضروری به دلیل مخاطرات احتمالی خودداری کنند.

گفتنی است به دلیل افزایش سرما مدارس و ادارات استان قزوین امروز شنبه تعطیل بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار