آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۰۲۵
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح خبر داد؛

الحاق تجهیزات دفاعی جدید به یگان‌های نیرو‌های مسلح

امیر سرتیپ «نصیرزاده» گفت: تعدادی از محصولات نظامی که اخیراً رونمایی شده بود، در نیرو‌های مسلح به کار گرفته شده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با اشاره به رونمایی از دستاورد‌های جدید دفاعی اظهار داشت: در رزمایش‌های اخیر چند رونمایی از محصولات نظامی داشتیم که همگان شاهد آن بودند.

وی افزود: تعدادی از این محصولات نظامی هم که اخیراً رونمایی شده بود، در نیرو‌های مسلح به کار گرفته شده است؛ اما از آنها نام نبردیم و در زمان مناسب به آنها اشاره خواهیم کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح همچنین درباره احتمال ساخت جنگنده بومی گفت: برای تقویت نیرو‌های مسلح برنامه‌های مختلفی داریم.

 

منبع: دفاع پرس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار