آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۱۶۶

مصرف گاز در استان کردستان با ۱۰ درصد افزایش مواجه شد

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: در روز ۲۲ بهمن، مصرف گاز استان به ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب رسید که نسبت به روز قبل، ۱۰ درصد افزایش داشت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد فعله گری اظهار کرد: روز دوشنبه ۲۲ بهمن، رکورد مصرف گاز طبیعی در کردستان در سال جاری شکسته شد.

وی یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در استان مصرف شده است.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان به رعایت نکاتی برای مصرف بهینه گاز اشاره و اضافه کرد: یکی از مواردی که می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد، تنظیم مشعل موتورخانه و عایق‌کاری لوله های رفت و برگشت آب گرم در سیستم های حرارت مرکزی است.

فعله گری ادامه داد: عایق کاری پکیج با استفاده از پشم شیشه، تنظیم موتورخانه روی دمای ۵۰ درجه، عدم استفاده از شومینه های دیواری به دلیل بازده حرارتی کم و مصرف بالا هم می تواند در کاهش مصرف انرژی مفید باشد.

وی بیان کرد: استفاده از پرده های ضخیم، خاموش کردن بخاری و وسایل گرمازا در اتاق‌های غیرنشیمن و تنظیم درجه حرارت پکیج به دمای رفاه (۱۸ تا ۲۱ درجه) می‌تواند نقش زیادی در کاهش مصرف گاز داشته باشد.

استان کردستان ۳۳ شهر دارد که ساکنان تمام شهرهای آن از نعمت گاز طبیعی برخوردارند و ضریب نفوذ گاز طبیعی در جمعیت شهری و روستایی استان کردستان ۱۰۰ درصد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار