آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۰۲۲۷
در بیستمین جشنواره ملی «ره‌آورد سرزمین نور»؛

سردار سلیمانی: آمریکایی‌ها در تمامی جنایات علیه ملت ایران سهیم هستند؛ آنها محاکمه خواهند شد+ فیلم

رئیس سازمان بسیج گفت: آمریکایی‌های جنایتکار وحشیانه‌ترین و کم‌نظیرترین تحریم‌های تاریخ بشری را علیه ملت ایران اعمال کردند؛ آنها محاکمه خواهند شد.

سردار سلیمانی: در هیچ دوره‌ای از تاریخ پادشاهان یک کشور دستور تسلیم بدون قید و شرط در مقابل اشغالگران را ندادند ولی رضاخان نکبت این کار را کرد + فیلم

اسحاق عاطفی_ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین در اختتامیه بیستمین جشنواره ملی «ره‌آورد سرزمین نور» که صبح امروز (چهارشنبه) در سالن همایش‌های اردوگاه شهید باکری خرمشهر برگزار شد، با اشاره به رشادت‌های رزمندگان مقاومت در مقابل دشمن صهیونیستی، اظهار داشت: شهدای غزه، لبنان و انصارالله یمن، مقتدر و مظلوم بودند.

سردار سلیمانی در ادامه به مبحث راهیان نور پرداخت و گفت: با خدمات جهادی اردو‌های راهیان نور بسیج، بستر مطمئنی برای حضور فرزندان ملت ایران در سرزمین‌های دفاع مقدس به وجود آمده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دوران دفاع مقدس به عنوان یک دوره پرافتخار تاریخی، عنوان کرد: امید است که با ایجاد و تقویت اردو‌های راهیان نور، مسیر نورانی ایثار و شهادت مصمم‌تر از گذشته طی شود.

کد ویدیو

وی با تأکید بر اهمیت برگزاری جشنواره‌های حماسی و فرهنگی در جامعه، اضافه کرد: خالقان آثار هنری اختتامیه بیستمین جشنواره «ره‌آورد سرزمین نور» در این مراسم تجلیل خواهند شد.

سردار سلیمانی با اشاره به دسیسه‌های شیطان بزرگ علیه کشورمان و اقدامات خصمانه نظام سلطه علیه ملت ایران، گفت: در پی آغاز جنگ تحمیلی مردم ۴۵ روز در خرمشهر، مقابل ارتش تا بن دندان مسلح بعثی و چندین لشکر زرهی و توپخانه ارتش صدام ایستادگی کردند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه مسیر نورانی مقاومت ملت در خرمشهر و دوران دفاع مقدس، امروز هم ادامه دارد، یادآور شد: اگر خیانت بنی صدر نبود، شاید بخش شرقی خرمشهر هیچ‌گاه سقوط نمی‌کرد.

وی با بیان ابعاد خیانت‌های «رضا خان» به‌عنوان یک عنصر وابسته انگلیسی به کشور، افزود: تعداد نیرو‌های ارتش رضا خان در آن زمان ۴۰ هزار نفر بود که در شهریور ۱۳۲۰ به ۱۲۵ هزار نفر با بهترین سلاح‌ها افزایش یافت؛ اما این ارتش بزرگ نتوانست در مقابل تجاوز کشور‌های بیگانه در آن دوران بایستد و همین ارتش رضا خان سلاح‌ها را زمین گذاشت و شکست را پذیرا شد.

کد ویدیو

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: بعد از رضا شاه، «محمدرضا پهلوی» پادشاه شد و با وجود اشغال زیرساخت‌ها و امکانات ما توسط متفقین، وی یک کلمه هم علیه اشغالگران حرفی نزد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: دستور تسلیم رضا شاه به ارتش در مقابل متفقین، در حقیقت دستور تسلیم ملت ایران در مقابل متفقین بود.

وی با اشاره به ادامه خیانت‌ها و بذل و بخشش خاک کشور توسط رژیم پهلوی، بیان کرد: محمدرضا پهلوی دستور واگذاری بحرین را در سال ۱۳۴۹ صادر کرد.

سردار سلیمانی گفت: ملت ایران رضا خان را قبول نداشت و هیچ‌کس از رفتن او ناراحت نشد؛ اما در مقابل، امام راحل آن‌چنان در قلب ملت جا داشت که چالش جنگ را به فرصت تبدیل و آن را مبدل به منبع قدرت ملی کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: در حد فاصل سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۱ چهار عملیات بزرگ نظامی علیه دشمن بعثی انجام شد و شکست دشمن در طول مدت این یک سال، رقم خورد. ارتش بعثی که آمده بود تا شش روزه ایران را فتح کند در طول یک سال ضربات سختی را مقابل رزمندگان اسلام متحمل شد.

کد ویدیو

وی با اشاره به ابعاد اقدامات استکبار جهانی علیه ایران و محور مقاومت، عنوان کرد: آنها فکر می‌کنند که مسیر نور را متوقف کرده‌اند، اما امروز میلیارد‌ها نفر در کنار ملت مظلوم فلسطین هستند.

سردار سلیمانی گفت: امروز جمهوری اسلامی افکار عمومی جهان را بیدار کرده است و دیر یا زود محکمه‌های جهانی برای محاکمه سران رژیم صهیونیستی برپا خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان خاطرنشان کرد: باید امروز در فضای مجازی و رسانه‌ای از انقلاب اسلامی دفاع کنیم و در این زمینه باید محتوا‌های فاخر تولید شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار