اختصاص ۲۰ هزار میلیارد برای راه‌آهن زاهدان - چابهار
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۰۸۵۵

اختصاص ۲۰ هزار میلیارد برای راه‌آهن زاهدان - چابهار

معاون فنی راه‌آهن گفت: امسال ۱۰ هزار میلیارد تومان در پروژه راه‌آهن زاهدان-چابهار هزینه شد و برای سال آینده ۲۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
اختصاص ۲۰ هزار میلیارد برای راه‌آهن زاهدان - چابهار

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مصطفی داودی شامگاه پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل راه آهن جنوبشرق، اظهار کرد: راه آهن جنوبشرق و ایستگاه راه آهن زاهدان به نقطه قوت شهر از منظر سیمای شهری و خدمات رسانی تبدیل شده است.

وی با اشاره به همدلی ایجاد شده در سیستان و بلوچستان برای رشد زیرساخت‌های توسعه‌ای و نگاه تاکیدی مسئولان ملی و استانی به توسعه راه آهن در استان، افزود: جلسات هفتگی وزیر راه و شهرسازی، جلسات ماهانه معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سفرهای متعدد وزیر راه و شهرسازی به سیستان و بلوچستان نشان از اهتمام دولت به تکمیل زیرساخت‌ ریلی این استان دارد.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن بیان‌کرد: با تکمیل راه آهن زاهدان به چابهار، این مسیر ریلی جایگزین مسیر بندرعباس به بافق خواهد شد.

وی ادامه داد: سرمایه انسانی که در راه آهن جنوبشرق رشد کردند، اکنون در مدیریت های ملی مشغول فعالیت هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار