کد خبر:۱۲۳۰۹۴۷

آماده‌باش کامل راهداران البرز برای مقابله با بارش برف و کولاک

مدیرکل راهداری البرز از مردم خواست در روزهای آینده از سفرهای غیرضروری در محورهای کوهستانی خودداری کنند.

علی زندی‌فر، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای البرز در گفت وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: ۲۰۰ نیروی راهداری در قالب ۳۸ تیم عملیاتی، به همراه ۱۵۹ دستگاه ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک برای خدمات‌رسانی در جاده‌های استان مستقر شده‌اند.

وی بر اهمیت آماده‌باش این نیروها در روزهای آینده افزود: راهداران بیشترین تمرکز خود را بر محورهای کوهستانی، به‌ویژه جاده کرج – چالوس و مسیرهای شهرستان طالقان گذاشته‌اند، اما در سایر مسیرهای استان نیز به‌صورت مستمر حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به پیش‌بینی بارش برف و کولاک از روز دوشنبه ۶ اسفند تا پایان هفته، از مسافران خواست تا حد امکان از سفرهای غیرضروری در مسیرهای کوهستانی پرهیز کنند.

وی هشدار داد: با توجه به احتمال ریزش سنگ و بهمن در برخی نقاط، توقف در حاشیه جاده‌ها، به‌ویژه در محدوده‌های مستعد ریزش، بسیار خطرناک است. رانندگان باید ضمن رعایت نکات ایمنی، حتماً زنجیرچرخ، سوخت کافی، تجهیزات گرمایشی و لباس مناسب همراه داشته باشند.

زندی‌فر همچنین بر استقرار تجهیزات نمک‌پاشی و برف‌روبی در گردنه‌های برف‌گیر استان تأکید کرد و گفت: تمام نیروهای عملیاتی در حالت آماده‌باش هستند و در صورت بسته شدن برخی مسیرها، اقدامات لازم برای بازگشایی جاده‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار