کد خبر:۱۲۳۰۹۶۵

خطیب جمعه سمنان: سیدحسن نصرالله نماد شکرگزاری ولایت است

امام جمعه موقت سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله، رهبر حزب‌الله در روزهای آینده اظهار کرد: سید مقاومت نماد واقعی شکرگزاری از نعمت ولایت و رهبری است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محمدباقر عبدوس در خطبه‌های نماز جمعه سمنان در مسجد امام خمینی(ره) این شهر، گفت: سیدحسن نصرالله از ۱۸ سالگی وارد حرکت سیاسی شد و در تمام طول عمر برای بیداری و انسجام اسلامی در لبنان تلاش کرد.

وی اظهار کرد: سیدحسن نصرالله مقلد رهبر معظم انقلاب در بخش‌های مختلف بود و عاقبت در نعمت ولایت ذوب شد.

حجت‌الاسلام عبدوس تاکید کرد: جایگاه حقیقی امامت و ولایت و اعتقادات برای دشمنان قابل فهم نیست.

وی بیان کرد: بنیان حزب الله به قدری محکم است که با وجود شهادت سرداران این جبهه حزب‌الله به پایان می‌رسد بلکه این اتفاق‌ها مردم را محکم‌تر می‌کند که این موضوع نشان از قدرت معنویت و اعتقاد است.

خطیب جمعه سمنان ادامه داد: جنایت‌های رژیم صهیونیستی و مستکبران موجب بیداری آزادی‌خواهان جهان شد.

وی بیان کرد: دشمنان به دنبال مایوس کردن ملت هستند اما مردم با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمنان را ناامید کردند و انتظار می‌رود با شکوه حضور در راهپیمایی روز قدس تو دهنی دیگر به استکبار بزنند.

این مسئول از برگزاری همایش پیامبر اعظم(ص) با حضور پرشور بسیجیان تقدیر کرد.

امام جمعه موقت سمنان گفت: استاندار و فرماندار سمنان بیش از پیش تلاش کنند تا با توجه به قرارگرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان نظارت عالی و قاطعانه بر بازار داشته باشند تا اصناف با قیمت واحد کالاها را عرضه کنند.

خطیب جمعه سمنان تمامی نمازگزاران را به رعایت تقوا توصیه کرد و افزود: رسیدن به کمال و سعادت از مسیر پرهیزگاری و رعایت تقوا می‌گذرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار