کد خبر:۱۲۳۰۹۶۸

دستگاه‌های نظارتی بر بازار و مسائل اقتصادی نظارت بیشتری داشته باشند

امام جمعه بندرعباس با اشاره به روز حمایت از حقوق مصرف کنندگان گفت: توصیه می‌کنم دستگاه‌های نظارتی بر بازار و مسائل اقتصادی کشور بیشتر نظارت داشته باشند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده امام جمعه بندرعباس در خطبه های نماز جمعه با اشاره به تشییع پیکر پاک این شهید مقاومت، اظهارکرد: برگزاری این مراسم نشان دهنده شان و عزت اسلام و جبهه مقاومت است.

وی در ادامه افزود: شهید سید حسن نصرالله نقشی مکتبی و بی بدیل در جبهه مقاومت داشت و مظهر صفات و اسمای الهی بود.

امام جمعه بندرعباس با اشاره به اینکه این مراسم همزمان در سراسر کشور در بندرعباس نیز برگزار می‌شود عنوان کرد: در غروب روز یک شنبه هم مراسم ویژه‌ای در مسجد جامع بندرعباس برای این شهید جبهه مقاومت برگزار می‌شود.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد شهید جبهه مقاومت گفت: شهید سید حسن نصرالله عزت اسلام و مسلمانان جهان است.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده در بخش دیگری از سخنان خود به روز سوم اسفند و کودتای رضا خانی اشاره کرد و افزود: جوانان این مرز و بوم با مطالعه تاریخ پی به ظلم‌های رژیم پهلوی و نوکری آمریکا و انگلیس خواهند برد.

وی در ادامه اظهارداشت: اکنون به برکت انقلاب اسلامی، به هیچ بیگانه‌ای اجازه دخالت در امور کشور نخواهیم داد.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده با اشاره به روز حمایت از حقوق مصرف کنندگان عنوان کرد: توصیه می‌کنم دستگاه‌های نظارتی بر بازار و مسائل اقتصادی کشور بیشتر نظارت داشته باشند.

به گفته وی، در بازار خرید و فروش کالا‌های ایرانی، حمایت دو جانبه مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از همدیگر ضروری است.

امام جمعه بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: برای ورود به این ماه عزیز باید دل‌ها از زنگار گناه زدوده شود.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده در پایان عنوان کرد: با استغفار و توبه دل‌ها برای مهمانی خدا اماده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار