کد خبر:۱۲۳۲۰۴۶

سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد دوشنبه فعال هستند

سعادتیان گفت: با توجه به تعطیلی ادارات در روز دوشنبه ششم اسفند، سامانه‌های الکترونیکی سازمان ثبت به‌صورت کامل فعال خواهند بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدصادق سعادتیان، معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با توجه به تعطیلی ادارات در اغلب شهر‌های کشور در روز دوشنبه ششم اسفند، سامانه‌های الکترونیکی سازمان ثبت به‌صورت کامل فعال خواهند بود تا خدمات‌رسانی به شهروندان بدون وقفه ادامه یابد.

وی افزود: از آنجا که برخی از متقاضیان ممکن است به دلایل مختلف، از جمله انجام معاملات ضروری یا نیاز به ثبت سند در تاریخ معین، نیازمند استفاده از خدمات ثبتی باشند، تمامی سامانه‌های الکترونیکی سازمان بدون اختلال به فعالیت خود ادامه می‌دهند و امکان حضور شهروندان در دفترخانه‌های اسناد رسمی فراهم است.

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچنین تصریح کرد که دفاتر اسناد رسمی می‌توانند با استفاده از این سامانه‌ها، خدمات ثبتی را به مراجعان ارائه دهند.

وی افزود: این تصمیم در راستای حفظ حقوق شهروندان و تسهیل انجام امور ثبتی برای افرادی که به دلایل حقوقی و قراردادی نیازمند ثبت فوری اسناد خود هستند، اتخاذ شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار