کد خبر:۱۲۳۲۲۹۷
معاون‌ دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

معاون‌ بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهارکرد: تلاش این است که از یازدهم اسفندماه برنامه سلامت نوروزی با رویکرد کنترل مواد غذایی و بهداشتی مرتبط با ماه مبارک رمضان آغاز شود.

یحیی میرزاده معاون‌ بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه امسال بخشی از اسفند و فروردین‌ماه با ماه مبارک رمضان همزمان شده است اظهارکرد: طرح سلامت نوروزی امسال به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان از یازدهم اسفندماه تا پانزدهم فروردین‌ماه سال ۱۴۰۴ اجرایی می‌شود که طول این برنامه بیش از یک ماه خواهد بود.

به گفته وی، در این برنامه تیم‌های بازرسی و نظارتی سلامت و محیط کار از هشت صبح تا هشت شب و در بعضی از شهرستان‌های استان تا ساعت ۲۴ بازدید‌های بهداشتی را انجام خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان نظارت بازرسین بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع غذا، آش و حلیم فروشی، شیرینی و زولبیا و بامیه فروشی‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها و مجتمع‌های بین راهی به صورت شبانه‌روزی، تداوم خواهد داشت.

میرزاده هدف از این برنامه را تشدید نظارت‌های محیطی بر اماکن عمومی با هدف حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از طریق آب و غذا توسط بازرسان بهداشت محیط اعلام کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مسافران و شهروندان خواست، ضمن رعایت ضوابط بهداشتی از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و از فروشندگان دوره‌گرد جدا خودداری کنند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی شکایات خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت (۱۹۰) ثبت و پیگیری نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار