کد خبر:۱۲۳۲۳۷۳

البرز باز هم تعطیل شد

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز از تعطیلی کامل ادارات، مدارس و دانشگاه‌های این استان در روز سه‌شنبه، ۷ اسفندماه، به دلیل برودت هوا و در راستای مدیریت مصرف سوخت خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی صفری سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، اظهار کرد: تمامی مدارس در همه مقاطع تحصیلی، دانشگاه‌ها، ادارات دولتی و خصوصی و همچنین بانک‌ها، به‌جز شعب کشیک، روز سه‌شنبه تعطیل خواهند بود.

وی با تأکید بر شرایط نامساعد جوی و اهمیت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، افزود: این تصمیم در راستای حفظ سلامت عمومی و پایداری خدمات ضروری اتخاذ شده است.

صفری تصریح کرد: مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، واحدهای نظامی، انتظامی و قضایی از این تعطیلی مستثنی بوده و مطابق روال معمول به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

وی همچنین از شهروندان خواست با مصرف بهینه سوخت و انرژی، در کاهش ناترازی تأمین سوخت مشارکت کنند تا تمامی ساکنان استان از این منابع بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار