کد خبر:۱۲۳۳۵۵۷
در گفت‌وگو با دانشجو مطرح شد

کشف بالغ بر ۶۰۰ ماینر غیر مجاز از ابتدای سال جاری در کرمانشاه

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت استفاده از ماینر غیر مجاز گفت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۶۰۰ ماینر غیر مجاز در استان کشف شده است.

محمد مرادی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تداوم جمع آوری ماینرهای غیر مجاز در سطح استان، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۶۰۰ دستگاه ماینر غیر مجاز با اطلاع مردم استان و همکاری دستگاه قضایی جمع‌آوری شده است.

وی افزود: استفاده از ماینر غیر مجاز علاوه بر اینکه به شبکه توزیع برق خدشه وارد می‌کند، به دلیل تعیین شدن آن به عنوان یک جرم علاوه بر قدامات قانونی موجب قطع انشعاب نیز می‌شود.

مرادی یادآور شد: از مردم درخواست می‌کنیم که در صورت مشاهده هرگونه معاینه غیر مجاز شرکت توزیع برق را در جریان قرار دهند و ۱۰ میلیون ریال جایزه دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در خصوص قطعی برق ساعتی در استان گفت: شرکت توانیر با توجه به وضعیت شبکه برای تمامی استان‌ها سهم مشخصی برای قطعی برق تعیین می‌کند و این امر به دلیل ناترازی انجام می‌شود که طبیعتاً در فصل سرد سال نمود بیشتری دارد.

وی خاطرنشان کرد: با نزدیک شدن به فصل گرم سال قطعا سوخت بیشتری به نیروگاه می‌رسد و به دنبال آن قطعی برق نیز کاهش خواهد داشت، این امر بستگی به نیاز و مدیریت شبکه دارد.

مرادی با اشاره به اقدام قطعی برق بر اساس دستورالعمل مشخص شده اضافه کرد: این قطعی‌ها در راستای حفظ شبکه صورت می‌گیرد و ما هیچگاه خارج از سهم تعیین شده قطعی برق نداشته و نخواهیم داشت. 

وی در پایان گفت: استان کرمانشاه بر اساس جداول موجود قطعی برق کمتری نسبت به سایر استان‌های کشور داشته که با توجه به آمارها ۳۱ مگاوات کمتر برق مصرف شده است. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار