آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۳۶۸۹

برگزاری آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری در استان البرز با حضور ۱۸۱ نفر

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز از شرکت 181 نفر در آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری خبر داد.

 اردشیر درویشی معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در خصوص برگزاری این آزمون گفت: امروز جمعه ۱۰  اسفند ماه ۱۸۱ نفر در چهار دوره مختلف  این آزمون شرکت کردند.

وی افزود: دو بخش راهنمایان طبیعتگردی، راهنمایان فرهنگی، مدیریت عمومی تأسیسات گردشگری و بخش دوم مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در آزمون جامع هماهنگ دوره‌های کوتاه مدت گردشگری به رقابت با یکدیگر پرداختند.

در این آزمون ۷۸ نفر در دوره راهنمایان فرهنگی، ۵۱ نفر در دوره راهنمایان طبیعت‌گردی، ۱۸ نفر در دوره مدیریت عمومی تأسیسات گردشگری و ۳۴ نفر در دوره مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی شرکت کردند"

وی افزود: فراگیران پس از موفقیت در آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت و مصاحبه فنی، مدرک معتبر از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دریافت خواهند کرد و می‌توانند وارد بازار کار در رشته‌های مرتبط با گردشگری شوند.

درویشی همچنین خاطرنشان کرد: این آزمون به همت دفتر مطالعات آموزش گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار می‌شود و به‌طور هماهنگ در سراسر کشور به سنجش مهارت‌ها و آموخته‌های فراگیران در این دوره‌های آموزشی پرداخته می‌شود. این آزمون به‌صورت سالانه در دو مقطع زمانی برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار