به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، معصومه جودکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اعلام این خبر گفت: طرح سلامت نوروزی هر ساله از نیمه دوم اسفند آغاز و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد. در این مدت نظارتهای بهداشتی بر تمامی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی از جمله قنادیها و رستورانها بهمنظور حفظ سلامت مردم در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز تشدید میشود.
وی با اشاره به نتایج این مانور افزود: در بازدید از قنادیهای استان ۷۱ اخطار بحرانی و ۳۹ اخطار غیربحرانی صادر شد. همچنین دو کارگاه قنادی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب و هزار و ۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم شد.
جودکی عنوان کرد: طی این مانور، ۶۷۹ مورد سنجش پارامترهای کیفی مواد غذایی و محیطی انجام شد تا سلامت و کیفیت مواد عرضهشده در استان مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد.