ثابتی: بداخلاقی‌های گسترده در انتخابات ۱۴۰۳ / شایعه انصراف جلیلی و دروغ‌پردازی رسانه‌ها+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۱۳۲

ثابتی: بداخلاقی‌های گسترده در انتخابات ۱۴۰۳ / شایعه انصراف جلیلی و دروغ‌پردازی رسانه‌ها+فیلم

امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس، با انتقاد از بداخلاقی‌های گسترده در انتخابات ۱۴۰۳ گفت: از شایعه انصراف سعید جلیلی تا دروغ‌پردازی‌هایی که حتی رسانه‌های رسمی به آن دامن زدند، باید با این نوع اقدامات مخرب برخورد شود.

ثابتی: بداخلاقی‌های گسترده در انتخابات ۱۴۰۳ / شایعه انصراف جلیلی و دروغ‌پردازی رسانه‌ها+فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در ویژه‌برنامه «بهارستان» خبرگزاری دانشجو با انتقاد از فضای انتخاباتی ۱۴۰۳ اظهار داشت: «بداخلاقی‌های گسترده‌ای در انتخابات رخ داد، از شایعه انصراف سعید جلیلی توسط برخی رسانه‌ها تا دروغ‌پردازی‌هایی که حتی سایت‌های رسمی و روزنامه‌ها نیز به آن دامن زدند.»

وی با اشاره به ماجرای مشهد و نقش رسانه‌ها در انتشار اخبار نادرست گفت: «آقای جلیلی هیچ قصدی برای صدور بیانیه نداشت و آنچه در جلسه سه‌شنبه مطرح شد، صرفاً پاسخ به سوالات مکرر بود. اما با روایت‌سازی‌های غلط، تلاش کردند چهره‌ای غیرواقعی از این رویداد به نمایش بگذارند.»

ثابتی در ادامه افزود: «شایعاتی مانند تماس سید حسن نصرالله و سایر ادعاهای نادرست، تنها با هدف تخریب چهره‌ها و انحراف افکار عمومی منتشر شدند. این نوع اخبار جعلی و روایت‌های نادرست، مصداق بارز بداخلاقی انتخاباتی است که نباید اجازه داد فضای سیاسی کشور با آن‌ها مسموم شود.»

این نماینده مجلس با تأکید بر لزوم مقابله با چنین رفتارهایی در فضای انتخاباتی بیان کرد: «انتخابات باید فضایی سالم و شفاف داشته باشد. دروغ‌پردازی و انتشار شایعات نادرست نه‌تنها به چهره‌های سیاسی آسیب می‌زند، بلکه اعتماد عمومی را نیز از بین می‌برد.»

ثابتی خواستار ورود جدی دستگاه‌های نظارتی و قضایی به موضوع انتشار اخبار جعلی و برخورد قانونی با عوامل این روایت‌سازی‌های غلط شد و گفت: «باید با کسانی که با اهداف سیاسی و اقتصادی به دنبال مسموم‌سازی فضای انتخابات هستند، برخورد قاطع شود.»

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار