آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۹۲۳
در گفت‌وگو با دانشجو:

یوسفی : دولت به‌جای پاسخگویی به مسائل اقتصادی به دنبال ایجاد حاشیه‌های رسانه‌ای است/انتصابات دولتی باید شفاف و بر اساس تخصص باشد

عضو هیات رییسه مجلس تاکید کرد : متاسفانه بسیاری از افراد منصوب شده به دولت به‌جای متخصصین و نخبگان، از جریان‌های سیاسی خاص هستند و در برخی موارد افراد با پرونده‌های اقتصادی یا امنیتی مسئولیت‌های حساس را بر عهده دارند.

مجتبی یوسفی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره استعفای محمدجواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری اظهار کرد: امروز کشور با بحران مدیریت مواجه است که این مشکل به‌ویژه از سوی برخی مسئولین دولتی ایجاد شده است.

وی افزود: در شرایط کنونی، شاهد قطعی آب و برق، کاهش بی‌سابقه ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار هستیم. در این شرایط، اگر برخی می‌گفتند که چنین اتفاقاتی منجر به جنگ می‌شود، باید گفت که این مشکلات به دلیل نبود برنامه‌ریزی صحیح اقتصادی است.

یوسفی با اشاره به ناکارآمدی دولت در ارائه برنامه‌های اقتصادی اظهار داشت : دولت به‌جای پاسخگویی به مسائل اقتصادی، اقدام به ایجاد حاشیه‌های رسانه‌ای می‌کند واین روند منجر به جابجایی‌های بی‌اثر در دولت شده و از حل مشکلات مردم فاصله می‌گیرد.

وی همچنین در خصوص انتصاب افراد به مناصب دولتی، تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از افراد منصوب شده به دولت به‌جای متخصصین و نخبگان، از جریان‌های سیاسی خاص هستند و در برخی موارد افراد با پرونده‌های اقتصادی یا امنیتی مسئولیت‌های حساس را بر عهده دارند.

یوسفی با اشاره به نظرات برخی نمایندگان مجلس، گفت: نمایندگان مجلس در این شرایط از رئیس‌جمهور خواسته‌اند که برای حل مشکلات مردم همدلی بیشتری از خود نشان دهد و این در حالی است که برخی از مسئولین به جای حل مشکلات، اقدام به انتصابات پرسش‌برانگیز کرده‌اند.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : اگر فرزندان مسئولین در نهاد‌هایی حضور داشته باشند که مخالف سیاست‌های کشور هستند، باید تابعیت خود را از دست دهند واین راهکار می‌تواند به شفافیت بیشتر کمک کند و مانع از ایجاد مشکلات بیشتر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار