لک علی آبادی: حذف ارز ترجیحی دارو موجب افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۹۷۷
در گفت‌و‌گو با دانشجو؛

لک علی آبادی: حذف ارز ترجیحی دارو موجب افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی خواهد شد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: موضوع دارو و تجهیزات پزشکی با جان و سلامت مردم در ارتباط است و اگر ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی حذف شود، قیمت این اقلام به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت و این افزایش قیمت، قابل جبران نخواهد بود.

لک علی آبادی: حذف ارز ترجیحی دارو موجب افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی خواهد شد

روح‌الله لک علی‌آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره حذف ارز ترجیحی دارو اظهار داشت: متاسفانه این اقدام بازار دارو و تجهیزات پزشکی را تحت شعاع قرار داده است و نگرانی‌هایی برای تأمین نیاز‌های بیمارستان‌ها به وجود آورده است.

وی افزود: موضوع دارو و تجهیزات پزشکی با جان و سلامت مردم در ارتباط است و از این رو بسیار حساس است. اگر ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی حذف شود، قیمت این اقلام به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت و این افزایش قیمت، قابل جبران نخواهد بود.

لک علی آبادی گفت: در حالی که بیمه‌گران در تلاش هستند تا سهم خود را پرداخت کنند، همچنان مشکلات زیادی در این زمینه وجود دارد. این موضوع به دلیل حساسیت بالای دارو، که بخش مهمی از زندگی مردم را در بر می‌گیرد، باید با دقت و جدیت بیشتری پیگیری شود.

وی افزود: جامعه سلامت کشور به صورت زنجیروار به هم پیوسته است. وقتی داروساز، دارو پخش، بیمه‌گر، داروخانه، پزشک، پرستار و نیروی انسانی با مشکلات رو‌به‌رو شوند، کل سیستم سلامت تحت تاثیر قرار می‌گیرد؛ بنابراین باید به تمامی این مشکلات توجه جدی شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: مسئله سلامت و امنیت جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید برای رفع این نگرانی‌ها و مشکلات، تلاش‌های بیشتری انجام شود تا مردم از نگرانی‌های مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی خارج شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار