آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۹۸۹

توجه همگان به کاشت درخت و حفظ منابع طبیعی ضروری است

استاندار گیلان با اشاره به اهمیت کاشت درخت و لزوم توجه همگان به موضوع درختکاری و حفظ منابع طبیعی گفت: همه ما باید برای کاشت نهال اقدام کنیم و در حفاظت از منابع طبیعی بکوشیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  هادی حق شناس استاندار گیلان امروز در آیین روز درختکاری همزمان با نخستین روز از هفته منابع طبیعی با شعار "وفاق و همدلی برای حفظ منابع طبیعی" که با حضور جمعی از مسئولان و دوست داران طبیعت در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با بیان اینکه کاشت درخت در گیلان باید سرلوحه امور قرار گیرد، افزود: یک میلیون هکتار منابع طبیعی در استان، بهترین مکان برای کاشت درخت است، لذا اگر همه ما در خصوص زمین‌های انفال احساس مسئولیت کنیم و به سهم خود اقدام به درختکاری در این عرصه‌ها نماییم منابع طبیعی احیاء می‌شود.

وی اظهار کرد: ارزیابی ما از مدیران گیلان تعداد درختانی است که در محیط کاری شان کاشته می‌شود، ضمن اینکه مدیران مدارس نیز ملزم به کاشت درخت در حیاط مدرسه با مشارکت دانش آموزان هستند.

مقام عالی دولت در استان با تاکید بر اینکه منابع طبیعی گیلان موظف است تا نهال مورد نیاز برای غرس در مدارس را در اختیار مدیران واحدهای آموزشی قرار دهد، اضافه کرد: هدف همه ما سرسبزی استان و حفاظت از منابع طبیعی است و همگان باید در این ارتباط همکاری کنند.

حق شناس با بیان اینکه باید به فکر طبیعت باشیم، اگر درخت و اکسیژن نباشد ما نخواهیم بود، تصریح کرد: سازمان‌های نظام مهندسی، همیاری‌ها و شهرداری‌ها، مجامع امور صنفی و شهرداری‌های گیلان باید به این موضوع توجه کنند که کاشت ۲ نهال جلوی درب هر واحد مسکونی، شرط ارائه پایان کار ساختمانی است.

وی با اشاره به مزیت‌های گیلان در بخش‌های مختلف بیان کرد: بارش باران استان در سال آبی امسال نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش یافته است ضمن اینکه گیلان تنها استانی است که فرونشست زمین ندارد از این رو باید از این مزیت‌های خدادادی در راستای حفظ منابع طبیعی به درستی استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان گیلان همچنین بمناسبت روز درختکاری ۳ اصله نهال مثمر در محوطه تالار مرکزی رشت بیاد شهدای حوزه منابع طبیعی غرس کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار