آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۴۱۷

بازرسی از ۳۴ هزار و چهارصد و چهل واحدهای صنفی استان مرکزی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۴۴۴۰ بازرسی از واحدهای صنفی، تولیدی و خدماتی استان برای مقابله با احتکار و گرانفروشی انجام شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی جودکی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: هفت هزار و ۱۳۱ پرونده به ارزش ۸۶۶ میلیارد ریال در جریان بازرسی از واحدهای صنفی، خدماتی و تولیدی استان مرکزی در سال جاری تشکیل و به مراجع قضایی تحویل شد.

وی، درصد تخلف‌یابی در بازرسی‌ از واحدهای صنفی این استان را بیش از ۷۷ درصد عنوان کرد و ادامه داد: صیانت از حقوق مصرف کننده یکی از سرفصل‌های مهم برنامه‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: گرانفروشی، درج نشدن قیمت، کم فروشی، تعطیلی خودسرانه و صادر نشدن فاکتور مهمترین تخلفات ثبت شده مربوط به اصناف این استان از ابتدای امسال تاکنون است.

جودکی عنوان کرد: ۱۰ هزار ۳۹۹ مورد گشت مشترک با اداره‌کل تعزیرات، ۴۶۶ مورد بازرسی با دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۳۵۳ مورد با اماکن عمومی، یک‌هزار و ۷۱۸ مورد با تعزیرات حکومتی و هفت هزار و ۸۶۲ مورد نیز با سایر نهادهای نظارتی از سوی این نهاد انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار