کد خبر:۱۲۳۶۴۷۶

علی‌اکبر صالحی: نخبگان دغدغه‌مند همراه خادمان خود در بنیاد ایران‌شناسی باشند

علی‌اکبر صالحی که اخیرا با رای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس بنیاد ایرانشناسی معرفی شده است، از نخبگان دغدغه‌مند و اندیشمندان دلسوز ایران‌زمین دعوت کرد همچنان همراه و همدل و همفکر خادمان خود در بنیاد ایران‌شناسی باشند.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس جدید بنیاد ایران شناسی روز جمعه در کانال تلگرامی خود نوشت: به نام خداوند جان و خرد، کزین برتر اندیشه برنگذرد، ایران سرزمین چند هزار ساله ما همواره در گذر از حوادث روزگار و فراز و نشیب تاریخ، توانسته به همت نخبگان و سرآمدان خویش گوهر تمدنی خود را از گزند آسیب مصون نگه‌دارد.

وی افزود: رسالتی که امروز بر عهده ماست، حفظ کیان ایران و پاسداشت هویت و اعتلای تمدن و اندیشه این سرزمین است.

صالحی تصریح کرد: «بنیاد ایران‌شناسی» خانه همه کسانی است که کوشش خود را مصروف حفظ میراث گران‌بهای تمدنی ایران و بسط و گسترش دانش‌های معطوف به آن کرده‌اند.

در جلسه ۹۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی که سه‌شنبه گذشته؛ ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد، علی اکبر صالحی به عنوان رئیس جدید بنیاد ایران‌شناسی معرفی شد.

به گفته حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکم ریاست صالحی بر بنیاد ایران‌شناسی توسط رئیس‌جمهور صادر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار