
تنبیه سنگین برای محتکران برنج در گیلان
مدیرکل صنعت معدن و تجارت گیلان گفت: صاحبان متخلف ۱۱۱ شالیکوبی در استان در مجموع به پرداخت ۱۹۹ میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شدند.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، تیمور پورحیدری مدیر کل صمت گیلان گفت: در پی بازرسی از ۳۴۰ شالیکوبی در استان و شناسایی ۱۱۱ واحد متخلف، هزار و ۵۸۳ تن برنج بومی احتکار شده کشف و این تخلفها به تعزیرات حکومتی گیلان گزارش شد.
وی با بیان اینکه بیشتر این تخلفات گران فروشی، ثبت نشدن برنج انبار شده در سامانه جامع انبارها و احتکار بود، افزود: متخلفان در مجموع به پرداخت ۱۹۹ میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شدند.
مدیر کل صمت گیلان با تاکید بر تداوم اجرای جدی طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و عید نوروز تا ۱۵ فروردین سال آینده، از مردم استان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در تهیه و توزیع کالاهای اساسی در بازار ، مورد را از طریق سامانه ۱۲۴.ir و یا تلفن ۱۲۴ گزارش دهند تا بازرسان این اداره کل در کوتاهترین زمان ممکن به موضوع رسیدگی کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.