کد خبر:۱۱۷۷۰۶۳
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت گیلان:

بزرگ‌ترین پالایشگاه برنج با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیاردی تاسیس می‌شود

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت گیلان از تاسیس بزرگ‌ترین پالایشگاه برنج در شرق استان خبر داد و گفت: سرمایه‌گذار آمادگی سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیاردتومانی برای احداث این پالایشگاه را دارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، تیمور پورحیدری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان امروز در حاشیه بازدید از یک شرکت تولیدی دانش‌پایه در لنگرود با بیان اینکه اولویت ما توسعه صنایع دانش‌بنیان متصل به کشاورزی در گیلان است گفت: صنایع بومی و دارای سنخیت با اقلیم گیلان می‌تواند تحولی عظیم در اعتلای محصولات کشاورزی و صنعت غذایی کشور ایجاد کند.

وی با بیان اینکه خام‌فروشی برنج سزاوار زحمات پررنج مردم گیلان نیست، افزود: با ایجاد پالایشگاه بزرگ برنج می‌توان به تولید بیش از ۲۰ نوع محصول پرکاربرد پرداخت که سرمایه‌گذار آن باتکیه‌بر توان علمی در این زمینه هم اکنون بسیار مصمم پای‌کار است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان میزان زمین موردنیاز احداث این پالایشگاه را در فاز اول ۱۰ هکتار برشمرد و بیان کرد: مطالعات اولیه برای احداث چنین پالایشگاهی با مقیاس بزرگ با بهره‌مندی از اساتید نخبه و مراکز دانشگاهی انجام شده و این طرح با ثبت اختراع و گذراندن پروسه‌های بالینی که انجام شده است، احداث خواهد شد.

پورحیدری میزان سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده برای احداث پالایشگاه برنج را ۲۵۰ میلیارد تومان برشمرد و گفت: در فاز اول برای ساخت سوله، تأسیسات و ماشین‌آلات مدرن، این سرمایه‌گذاری کاملاً توسط بخش خصوصی در حال انجام است که زمینه اشتغال بیش از ۲۰۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

وی تولیدات فعلی این شرکت را تولید برنج قهوه‌ای، روغن سبوس برنج، کافی میکس و قرص‌های ویتامینه با اشتغال ۱۳۰ نفر برشمرد و تصریح کرد: با تلاش این تولیدکننده خوش‌ذوق و با بهره‌گیری از دانشگاه و پژوهشگران متخصص که به‌عنوان هسته آر‌اند دی فعال هستند، این پروژه می‌تواند به‌عنوان یک ابرپروژه و پالایشگاه برنج با فناوری روز دنیا و استحصال مشتقات برنج، در حوزه آرایشی و بهداشتی و مکمل‌های غذایی در آینده نزدیک در شرق استان راه‌اندازی شود.

برچسب ها:
برنج گیلان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار