آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۰۷۶

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های دامی در البرز

مدیرکل دامپزشکی استان البرز از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز و ماه رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عمومی شهروندان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

وی افزود: با توجه به افزایش تقاضا برای این محصولات، اداره کل دامپزشکی استان البرز با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط اقدام به تشدید نظارت‌ها کرده است.

وی در ادامه: در راستای اجرای این طرح، از ۱۱ تا ۱۷ اسفندماه، ۷۱۳ مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این بازدیدها ۱۰۶ مورد تخلف بهداشتی شناسایی شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز تصریح کرد: در این نظارت‌ها بیش از ۳ تن فرآورده خام دامی ضبط شد و ۲ تن و ۳۳۲ کیلوگرم به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی و استانداردهای اورگانولپتیکی معدوم گردید.

وی با اشاره به تجهیز تیم‌های بازرسی دامپزشکی، تأکید کرد که نظارت بر تمامی مراحل تولید تا عرضه به‌طور مستمر انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم از جمله توقیف و معدوم‌سازی محصولات فاسد و معرفی متخلفان به مراجع قضایی صورت خواهد گرفت.

جمالی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان البرز اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار