به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو،علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عمومی شهروندان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی خبر داد.
وی افزود: با توجه به افزایش تقاضا برای این محصولات، اداره کل دامپزشکی استان البرز با همکاری سایر دستگاههای ذیربط اقدام به تشدید نظارتها کرده است.
وی در ادامه: در راستای اجرای این طرح، از ۱۱ تا ۱۷ اسفندماه، ۷۱۳ مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام شده که در این بازدیدها ۱۰۶ مورد تخلف بهداشتی شناسایی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز تصریح کرد: در این نظارتها بیش از ۳ تن فرآورده خام دامی ضبط شد و ۲ تن و ۳۳۲ کیلوگرم به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی و استانداردهای اورگانولپتیکی معدوم گردید.
وی با اشاره به تجهیز تیمهای بازرسی دامپزشکی، تأکید کرد که نظارت بر تمامی مراحل تولید تا عرضه بهطور مستمر انجام میشود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم از جمله توقیف و معدومسازی محصولات فاسد و معرفی متخلفان به مراجع قضایی صورت خواهد گرفت.
جمالی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان البرز اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.