کد خبر:۱۲۳۳۳۹۶

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در البرز

مدیرکل دامپزشکی استان البرز از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز اظهار کرد: بر اساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند آغاز شده و تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان، افزود: در این طرح ۱۲ گروه سیار، ۸ تیم ثابت، ۱۵ دکتر دامپزشک ۱۸ بازرس بهداشت گوشت و ۸ ناظر شرعی به‌صورت دو نوبت کاری در سطح استان فعالیت می‌کنند.

جمالی تصریح کرد: این نظارت‌ها با هماهنگی بین‌بخشی و مشارکت نیروهای دامپزشکی، بازرسان و کارشناسان بهداشتی انجام می‌شود تا از عرضه فرآورده‌های دامی غیرمجاز و غیربهداشتی جلوگیری گردد.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی موضوع را از طریق سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند، عنوان کرد: تیم‌های نظارتی به‌صورت شبانه‌روزی مراکز عرضه فرآورده‌های دامی را پایش خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار