آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۳۶۱

پلمب خانه‌های مسافری بدون شناسنامه در قشم

دادستان عمومی و انقلاب قشم از پلمب خانه های مسافری بدون شناسنامه در این شهرستان خبرداد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امید مهدوی مجد دادستان عمومی و انقلاب قشم در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر قشم با اشاره به مشکلات ترافیکی در ورودی قشم از بندر پل، گفت: بیشترین مشکل مربوط به ورودی قشم از بندر پل است که ترافیک بسیار بالایی دارد.

وی ادامه داد: باید هم‌اندیشی صورت بگیرد تا این مشکلات در ایام پیک مسافر کاهش یابد.

دادستان عمومی و انقلاب قشم با اشاره به خطرات غرق‌شدگی در دریا، تاکید کرد: حتما باید تابلوهای اعلام خطر در سواحل نصب شود و نجات‌غریق در محل‌های تجمع مردم حضور داشته باشد.

وی به موضوع خانه‌های مسافر اشاره کرد و گفت: خانه‌های مسافر باید شناسنامه‌دار و ساماندهی شوند و همه این خانه ها باید در معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ثبت‌نام شوند زیرا در صورت عدم ثبت‌نام، نسبت به پلمپ آن‌ها اقدام خواهد شد.

وی همچنین پیشنهاد کرد: در صورت امکان، تدابیری اتخاذ شود تا نانوایی و پمپ بنزین سیار در نقاط مختلف جزیره مستقر شود تا از ترافیک و شلوغی جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار