به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین نشست شورای مرکزی خانه گفتگوی آزاد دانشگاه تربیت مدرس ۱۹ اسفند ماه با حضور سرپرست دانشگاه، معاونان، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای این شورا برگزار شد.
در این نشست، ساداتی نژاد رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اهمیت بسترسازی و ایجاد فضای مناسب برای گفتگو و تضارب آراء دانشگاهیان، خانه گفتگوی آزاد را فضایی مناسب برای این امر عنوان کرد.
حجت سرپرست دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به لزوم گسترش فرهنگ گفتگو، وفاق و مدارا خاطر نشان کرد: گفتگو همواره برای اقناع کردن طرف مقابل صورت نمی گیرد و برخی اوقات، گفتگو برای افزایش اطلاعات و دانسته های فرد انجام می شود که در هر حال، گفتگوی سالم و صحیح و فضای لازم برای شکل گیری آن از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در ادامه اعضای شورای خانه گفتگوی آزاد به بیان نظرات خود پیرامون راهکارهای فعال نمودن وایجاد انگیزه برای مشارکت حداکثری اعضای هیات علمی در قالب خانه گفتگوی ازاد دانشگاه پرداختند.