آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۵۵۹

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی زنجان

سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز غذایی در ماه رمضان و پایان سال خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قاسم محمدی سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: ۱۵۰ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۱۰ گروه در طرح نظارت بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی و خوراکی مشارکت می کنند.

وی گفت: این طرح که از یازدهم اسفند آغاز شده است تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه می یابد.

محمدی با بیان اینکه بیشترین نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی حساس از قبیل رستوران ها، اغذیه فروشی ها، حلیم و آش فروشی ها صورت می گیرد، اضافه کرد: کارشناسان در این بازرسی ها بر رعایت موارد بهداشتی از جمله بهداشت فردی به دقت نظارت کرده و با متخلفان طبق قانون برخورد می کنند.

سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، یکی از مراکز مهم نظارت های بهداشت محیط استان را قنادی ها به ویژه مراکز تولید زولبیا و بامیه اعلام کرد و گفت: کارشناسان بهداشت، روغن مصرفی را با دستگاه تی پی ام مورد سنجش قرار می دهند و در صورت وجود اشکال و ایراد برای معدوم سازی آن اقدام می کنند.

به گفته وی، موارد مشکوک نیز برای آزمایش به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ارسال می شود.

وی با بیان اینکه برای پایش مراکز حساس در هر منطقه بازرس وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح سلامت نوروزی از هم استانی ها درخواست می شود در صورت شکایت موارد را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند.

به گفته وی، بازرسان بهداشت محیط استان به صورت ۲۴ ساعته بر این مراکز نظارت دارند و به شکایات نیز در اسرع وقت رسیدگی می کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار