به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نصرتاله لطفی مدیرعامل سازمان آتشنشانی ایلام گفت: این آتشسوزی که از بخش سیتیاسکن آغاز شده بود، پس از یک ساعت و ۱۵ دقیقه تلاش نیروهای آتشنشانی، مهار شد.
وی افزود: این حادثه در طبقه منفی یک بیمارستان رخ داد و بیماران و کادر درمان از بخشهای مختلف از جمله سیتیاسکن، آزمایشگاه، رادیولوژی و انبارداران در این طبقه، همچنین طبقه اول شامل اورژانس و مراقبتهای ویژه به طور کامل تخلیه شدند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی ایلام ادامه داد: آتشسوزی از بخش سیتیاسکن آغاز شده و موجب درگیری کامل طبقه منفی یک با دود و حرارت شد.
وی با بیان اینکه علت وقوع آتشسوزی هنوز در دست بررسی است، تصریح کرد: به علت حساسیت دستگاه سیتیاسکن و تجهیزات جانبی آن، این بخش خسارت قابل توجهی دیده و فعلاً از مدار فعالیت خارج شده است.
لطفی گفت: با توجه به اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) مرکز درمانی اصلی استان ایلام محسوب میشود و به دلیل حجم بالای مراجعات و قرار گرفتن در هسته مرکزی شهر ایلام، ایجاد یک ایستگاه آتشنشانی در محوطه یا نزدیک این بیمارستان ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین نیاز است سطح ایمنی تجهیزات درمانی و مراکز درمانی استان توسط کارشناسان مورد بازنگری قرار گیرد تا از وقوع حوادث مشابه در آینده جلوگیری شود.
مرکز سیتیاسکن بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام، یکی از حیاتیترین بخشهای درمانی در استان بوده که نقشی اساسی در تشخیص دقیق و به موقع بسیاری از بیماریهای مختلف و ارائه خدمات به بیماران دارد.