به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ غلامعلی همایی پیرامون مراسمات پنجشنبه آخر سال و تمهیدات ترافیکی آن، بیان کرد: با توجه به اینکه برابر آداب و رسوم اسلامی زیارت اهل قبور سفارش شده است و هرساله تردد در معابر منتهی به آرامستانها پر ترافیک میشود بنابراین در راستای روانسازی ترافیک اجرای محدودیتهای طرحهای ترافیکی لازم الاجراست.
وی تصریح کرد: امسال نیز در شهرستان همدان ورود به آرامستان فقط از ورودی بلوار آیتالله موسوی ممکن و خروج از آرامستان نیز فقط از انتهای باغ بهشت و ضلع منتهی به میدان امام حسن میسر خواهد شد.
همایی با بیان اینکه همچنین تمامی ورودیها از تقاطع بابک تا میدان امام حسن نیز مسدود است، اظهار کرد: لازم به توضیح است تردد کامیون و تریلر نیز از سمت بلوار امام خمینی حد فاصل پل سردار سلیمانی تا تقاطع بابک ممنوع و از مسیر جایگزین در محور قهاوند امکانپذیر است.
بنا بر اعلام روابط عمومی پلیس راهور، رئیس پلیس راهور استان از همه هم استانیها خواست تا در راستای رفاه همه شهروندان با پلیس همکاری لازم را داشته باشند.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه استفاده از وسایل نقلیه جمعی نقش موثری در کاهش ترافیک دارد پایانههایی برای جابجایی شهروندان به آرامستان و بالعکس در نظر گرفته شده است.
سرهنگ همایی بیان کرد: تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در پنجشنبه آخر سال از ساعت ۹ صبح تا ۸ عصر پنجشنبه۲۳ اسفند و از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ جمعه ۲۴ اسفند در تمامی شهرستانهای تابعه برابر تمهیدات انجام شده اجرا خواهد شد.