کد خبر:۱۲۳۸۹۸
رئيس اداره تبليغات اسلامي دالاهو:
عفاف به عنوان يك فضيلت انساني در رفتار و كردار آشكار مي شود
رئيس اداره تبليغات اسلامي دالاهو گفت: عفاف يك مكتب خاص نيست بلكه يك فضيلت انساني است كه در درون انسان ها قرار گرفته و در رفتار و كردارها آشكار مي شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از كرمانشاه، حجت الاسلام چراغي روز گذشته در گفتمان ديني كه با موضوع حجاب و عفاف از ديدگاه حضرت، فاطمه (س) در دانشگاه پيام نور دالاهو برگزار شد با اشاره به اينكه عفاف در لغت به معني خويشتن داري از كشش هاي نفساني است اظهار داشت: عفاف يك مكتب خاص نيست بلكه يك فضيلت انساني است كه در درون انسان ها قرار گرفته و در رفتار و كردارها آشكار مي شود.
وي با اشاره به اينكه عفاف يك برنامه عقلي به بلنداي عزت و اقتدار انسان هاست، افزود: عفاف مديريت و حاكميت عقل بر نفس در چارچوب هاي پذيرفته شده فطري است.
چراغي تصريح كرد: عفاف به خاطر قداست و معنوي بودن، انسان را به خدا نزديك مي كند و ارزش هر انساني كه عفاف داشته باشد و به خدا نزديك شود، زيادتر مي شود.
وي در پايان گفت: با توجه به سخنان مقام معظم رهبري ارزش حضرت فاطمه(س) به عبوديت و بندگي خداست.
لازم به ذكر است در پايان اين مراسم جلسه پرسش و پاسخي برگزار شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰