رودسر، قطب جدید تولید و فرآوری فندق کشور
امیر مرادی بر همکاری همه ذینفعان برای توسعه صنعت فندق تأکید کرد و از برنامهریزی برای افزایش تولید و ایجاد فرصتهای اقتصادی خبر داد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امیر مرادی فرماندار رودسر با اشاره به تولید ۱۳ هزارتنی فندق در سالهای پربار، اظهار کرد: با بهبود فراوری و تأمین نیازهای کشاورزان، میتوانیم از ظرفیتهای موجود برای توسعه اقتصادی شهرستان بهره ببریم.
وی همچنین بر لزوم حمایت از کشاورزان از طریق تأمین ادوات کشاورزی، تسهیلات مالی و آموزشهای تخصصی تأکید کرد.
مرادی خواستار جلب سرمایهگذاری در بخش فراوری فندق شد و افزود: با ایجاد صنایع تبدیلی و تولید محصولاتی نظیر شکلات فندقی، میتوان از ظرفیتهای این محصول ارزشمند به طور کامل استفاده کرد.
همچنین، توسعه گردشگری کشاورزی بهعنوان راهی برای افزایش اشتغال و درآمدزایی منطقه مطرح شد.
فرماندار رودسر از تمامی نهادهای مرتبط خواست تا با یکپارچگی و همکاری، چشمانداز جدیدی برای صنعت فندق شهرستان ترسیم کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.