به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مجتبی دهقان پور اظهار کرد: میزان جوجه ریزی در این استان در سال جاری حدود ۱۳۰ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه بود که نسبت به سال گذشته، افزایش ۱۰ درصدی داشت.
وی افزود: سرانه مصرف گوشت سفید بیش از ۱۷۰ هزارتن درسال است و میزان تولید گوشت مرغ در سال جاری ۲۲۰ هزار تن بود که علاوه بر تامین نیاز ۱۰۰ درصدی استان، صادرات به سایر استان ها نیز صورت گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ادامه داد: استان فارس پس از استان های مازندارن، گیلان و گلستان در جایگاه چهارم تولید گوشت مرغ کشور قرار دارد.
دهقان پور ابراز کرد: درسال جاری بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ زنده و حدود ۱۱ هزارتن مرغ گرم با مجوز از استان فارس به سایر استان ها ارسال و نیز افزون بر ۲۰ هزارتن گوشت مرغ منجمد از این استان به سایر استان ها و یا خارج از کشور صادر شده است.
وی افزود: راه اندازی مجدد هفت واحد مرغ مادر راکد با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۱۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در هر دوره پرورش و راه اندازی ۱۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۵۲۰ تن گوشت مرغ در هر دوره جوجهریزی در سال جاری از دیگر اقدامات صورت گرفته سازمان جهاد کشاورزی بوده است.
این مسئول گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به ایام نوروز، هزار و۲۰۰ تن گوشت مرغ به قیمت هر کیلو ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان در حال توزیع است.
دهقان پور عنوان کرد: در سال جاری بالغ بر ۷۶ هزار تن تخم مرغ در این استان تولید شد که نسبت به سال گذشته با تولید ۶۵ هزار تن، ۱۶ درصد رشد داشت.
وی افزود: در حال حاضر ۸۰ واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیتی بالغ بر۶ میلیون قطعه در استان فارس در حال فعالیت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه در سال جاری پنج واحد راکد پرورش مرغ تخمگذار مجددا با ظرفیت حدود ۲۰۰ هزار قطعه راه اندازی شد، گفت: با فعال شدن واحدهای مذکور قریب به چهار هزار تن به تولید در هر دوره پولتریزی اضافه شد.