آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۵۴۱

آتش جنگل های سرولات چابکسر به طور کامل خاموش شد

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان گفت: آتش سوزی جنگل‌های سرولات چابکسر که عصر دیروز آغاز شده بود به طور کامل مهار و خاموش شده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مازیار رضوی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان گفت: آتش سوزی در ۵ هزار مترمربع از مناطق جنگلی «بین پهلو» در سرولات بخش چابکسر از عصر دیروز آغاز شد و با کمک بیشتر از ۶۰ نفر از نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی، آتش نشانی، نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست، ستاد مدیریت بحران شهرستان رودسر و نیرو‌های مردمی و بسیج نیمه‌های دیشب اطفا و پس از پایش مستمر در منطقه، در حال حاضر به طور کامل خاموش شده است.

وی با بیان اینکه این منطقه در خارج از طرح‌های جنگل کاری منابع طبیعی واقع شده است گفت: نوع حریق سطحی بوده و فقط برخی از تنه‌های درختان آسیب دیده‌اند.

مازیار رضوی افزود: جنگل‌های این منطقه جزو مناطق حفاظت شده‌ی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار