به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید محمد تقوی، فرماندار لنده در بازدید از روند ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهرستان گفت: سازه ساختمان به طور کامل تکمیل شده و نمای بیرونی و حتی بخشهای از داخل بیمارستان نیز به اتمام رسیده است.
تقوی افرود: پیمانکار متعهدشده اگر مطالبات تامین شود کمتر از یک سال آینده بیمارستان به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه ساخت این بیمارستان نیاز به اعتبارات ماده ۲۳ دارد که بتوانیم بودجه ملی را جذب کنیم ادامه داد: تأییدیه بازرسان تهرانی برای اختصاص اعتبارات ماده ۲۳ این بیمارستان انجام شده و به زودی جذب می شود.
گفتنی است: ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده در سال ۱۳۹۹ با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان و استاندار وقت، نماینده مردم و مسئولان استانی و شهرستانی در زمینی به مساحت چهارهزار و ۵۰۰ مترمربع و در سه طبقه آغاز شد.