به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار علی ملکشاهکوهی در مراسم رزمایش ضیافت کریمانه در گرگان گفت: رزمایش ضیافت کریمانه با توزیع ۱ میلیون بسته معیشتی در کشور (ویژه کمکهای مومنانه ماه مبارک رمضان) در حال برگزاری است.
وی افزود: سازمان بسیج سازندگی سپاه نینوا با کمک خیرین و اقشار مختلف بسیج ۲۵ هزار بسته معیشتی بهصورت متمرکز در حسینیه عاشقان ثارالله توزیع میکند.
فرمانده سپاه نینوا تصریح کرد: علاوه بر این رزمایش، ۵۹۰ سفره ضیافت افطاری ساده برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر پهن شد و ۲ هزار و ۵۰۰ دست پوشاک و کفش بین نیازمندان توزیع شد.
ملکشاهکوهی اظهار داشت: با کمک خیرین و بسیج، ۳۶ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد از زندان آزاد شدند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان ۶۵۰ گروه جهادی در سراسر استان مشغول فعالیت هستند که تا پایان ماه مبارک رمضان و در ایام عید نوروز نیز این فعالیتها ادامه خواهد داشت.