
آتشسوزی عمدی در رامسر؛ سه درخت کاج سوختند
رئیس آتشنشانی رامسر گفت: فردی سه درخت کاج را عمدی آتش زد و بازداشت شد؛ حریق به کابلهای برق آسیب رساند.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل گوهررستمی ضمن تایید عمدی بودن آتشسوزی توضیح داد: حوالی ساعت یک بامداد، فردی که به دلیل سوء مصرف مواد مخدر شرایط روانی عادی نداشت، از محدوده شهرداری رامسر شروع به آتش زدن درختان کرد و قصد داشت درخت چهارم را نیز آتش بزند که ازسوی نیروهای انتظامی بازداشت شد.
وی با اشاره به تلاش نیروهای آتشنشانی برای اطفای حریق، افزود: نیروهای آتشنشانی با مهار آتش، از سرایت آن به درختان مجاور و دیگر زیرساختهای منطقه جلوگیری کردند.
اما در این حادثه، سه درخت کاج به طور کامل سوختند و به کابلهای برق نیز خسارت جدی وارد شد.
وی همچنین درباره آسیبهای ناشی از این حریق گفت: آسیب به سیمهای برق باعث قطعی برق در بخشی از خیابان طالقانی به مدت بیش از یک ساعت شد که پس از تلاش نیروهای اداره برق، شرایط به حالت عادی بازگشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.