کد خبر:۱۲۴۱۲۸۶
استاندار خوزستان در گفت‌وگو با دانشجو؛

پیشگیری و مهار آتش‌سوزی در تالاب هورالعظیم نیازمند همکاری کشور عراق است

استاندار خوزستان گفت: پیشگیری و مهارآتش‌سوزی در تالاب هورالعظیم نیازمند همکاری کشور عراق است که این مسئله از سوی وزارت امور خارجه کشورمان پیگیری خواهد شد.

سیدمحمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با توجه به حادثه آتش‌سوزی در تالاب هورالعظیم، بیان کرد: آتش سوزی در سمت عراقی تالاب هورالعظیم رخ داده بود و دود آن با توجه به جهت باد وارد شهر‌های خوزستان شده و باعث ایجاد آلودکی هوا شده بود.

وی افزود: پیرو این حادثه سفری به تهران داشتیم و جلسه‌ای با مدیریت بحران وزارت کشور برگزار شد و مقرر شد که از طریق وزارت امور خارجه کشورمان این مسئله مهم دنبال شود.

دکتر موالی زاده، با اشاره به رایزنی‌ها با همتای عراقی پیرو آتش‌سوزی‌های تالاب هورالعظیم، گفت: در راستای هماهنگی‌ها جهت جلوگیری از آتش‌سوزی یا مهار آتش در تالاب هورالعظیم با استاندار استان میسان کشور عراق به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردیم و یادآور شدیم که در حوادثی که دامنه آن به دو کشور می‌رسد طرف عراقی باید تمام امکانات را بسیج کرده و حادثه را در کشور خود مدیریت کند.

استاندار خوزستان ادامه داد: در این گفت‌و‌گو به طرف عراقی پیشنهاد شد درصورت بروز حادثه آتش سوزی در تالاب هورالعظیم، درصورتی که امکانات لازم را ندارید، ایران توانایی اعزام تجهیزات لازم جهت خاموش کردن آتش را دارد و این همکاری نیازمند هماهنگی‌های لازم از سوی کشور عراق با دستگاه‌های مربوطه در ایران است.

استاندار خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت در تالاب هورالعظیم، گفت: آتش‌سوزی حدود دو روز پیش بود که آتش در تالاب هورالعظیم کاملا خاموش شد، اما احتمال اینکه در آینده با توجه به گرمای هوا این اتفاق تکرار شود متصور است.

استاندار خوزستان در پایان با اشاره به نزدیک شدن به فصل گرما و لزوم پیشگیری و هماهنگی‌ها در بین دو کشور عراق و ایران، افزود: هماهنگی‌های لازم قبل از فرا رسیدن فصل گرما در حال انجام است که اگر چنین حادثه‌ای در آینده اتفاق افتاد هماهنگی‌های لازم از پیش انجام شده باشد تا با سرعت انشالله بتوانیم وارد عمل شویم و اطفاء حریق انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار