کد خبر:۱۲۴۱۳۱۴

کاهش ترافیک البرز در سال ۱۴۰۴ با بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی

استاندار البرز در مراسم افتتاح طرح تعریض اتوبان تهران-کرج با تأکید بر اهمیت تکمیل سریع‌تر پروژه‌های زیرساختی، از پیشرفت‌های قابل‌توجه این طرح خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،مجتبی عبداللهی استاندار البرزدر مراسم افتتاح طرح تعریض اتوبان تهران-کرج که امروز برگزار شد، از پیشرفت‌های این پروژه خبر داد و بر ضرورت تسریع در تکمیل آن تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه این مسیر بیش از ۲۸ درصد از ترافیک کشور را به خود اختصاص می‌دهد، گفت: پروژه تعریض اتوبان تهران-کرج و قزوین-کرج از سال‌های گذشته در دستور کار قرار گرفته و اکنون بخش‌هایی از آن به بهره‌برداری رسیده است.

استاندار البرز افزود: این طرح با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان اجرا شده و هدف آن کاهش مشکلات ترافیکی در مسیرهای پررفت‌وآمد استان است. محدوده اجرای این پروژه از پل استاندارد به طول ۲.۷ کیلومتر بوده که تاکنون یک و نیم کیلومتر آن تکمیل شده است.

عبداللهی همچنین به پیشرفت‌های پروژه کمربند شهید سلیمانی و طرح‌های مرتبط با کمربند جنوبی کرج اشاره کرد و از آغاز مراحل طراحی و تصویب طرح دوطبقه کردن مسیر کرج-قزوین خبر داد.

وی تأکید کرد که این پروژه‌ها در آینده نزدیک با همکاری سازمان برنامه و بودجه اجرایی خواهند شد.

وی در پایان تصریح کرد: تکمیل سریع‌تر پروژه‌های زیرساختی استان البرز در اولویت قرار دارد و با بهره‌برداری از این طرح‌ها در سال ۱۴۰۴، مشکلات ترافیکی این مسیرها به حداقل خواهد رسید.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار