کد خبر:۱۲۴۱۹۷۹

رهایی نوجوان گروگان در کمتر از ۲ ساعت و دستگیری باند ۴ نفره آدم‌ربا

جانشین فرمانده انتظامی گیلان از دستگیری اعضای باند ۴ نفره آدم ربایان و رهایی گروگان در کمتر از ۲ ساعت در شهرستان بندر انزلی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین حسن‌پور جانشین فرمانده انتظامی امنیت را پایه و اساس توسعه و پیشرفت و از مهم‌ترین نیازهای هر جامعه عنوان کرد و اظهار کرد: پلیس برای برقراری نظم و امنیت در جامعه به‌صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کند.

وی با بیان اینکه در پی گروگان‌گیری نوجوانی ۱۷ساله در شهرستان بندر انزلی، بلافاصله با توجه به حساسیت موضوع پیگیری آن در دستور کار پلیس قرار گرفت، افزود: با حضور مأموران عملیات ویژه و هدایت عملیاتی فرمانده انتظامی شهرستان انزلی در محل وقوع جرم و بررسی و تحقیقات صورت‌گرفته مشخص شد، چهار نفر با تهدید یک نوجوان ۱۷ساله را ربوده و به محلی نامعلوم منتقل کرده‌اند.

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به اینکه با اشرافیت اطلاعاتی و اقدامات پلیسی، ربایندگان و محل اختفا آنان در یک منزل مسکونی حوالی شهرستان بندر انزلی مورد شناسایی قرار گرفت، گفت: مأموران به آدرس محل موردنظر اعزام و در یک عملیات غافلگیرانه ۴ متهم این پرونده را دستگیر کردند.

حسن‌پور از رهایی فرد ربوده شده در صحت و سلامت کامل در کمتر از ۲ ساعت خبر داد و بیان کرد: متهمان در اعترافات خود علت گروگان‌گیری را اختلافات شخصی و مالی با فرد ربوده شده اعلام کردند.

وی در پایان با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار