کد خبر:۱۲۴۲۱۶۶

ورود ۳۴۲ هزار خودرو به بوشهر

سرپرست اداره کل راهداری بوشهر گفت: ۳۴۲ هزار خودرو وارد استان شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزاد رستمی ظهر یکشنبه در جمع فعالان راهداری اظهار کرد: طی هشت روز از شروع طرح نوروزی در استان بوشهر (۲۵ اسفند تا ۲ فروردین) دستگاه‌های تردد شمار ورود ۳۴۲ هزار خودرو به استان بوشهر را ثبت کرده‌اند.

وی افزود: این میزان ورود خودرو ۰.۴۳ درصد بیشتر از دوره مشابه سال قبل است.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر با اشاره به کاهش ۲ درصدی خروج خودرو از استان طی این مدت، گفت: ۳۰۲ هزار و ۱۷۵ دستگاه خودرو در این مدت از استان خارج شدند.

وی خاطرنشان کرد: شلوغ‌ترین ورودی‌های استان در طرح نوروزی به ترتیب «کنارتخته-دالکی»، «هندیجان-دیلم»، «لامرد-عسلویه» و «پارسیان-عسلویه» است.

رستمی افزود: در محورهای «ورودی و خروجی شهر بوشهر»، «سیراف-عسلویه» و بالعکس و «کنگان-عسلویه» و بالعکس نیز بیشترین تردد درون استانی ثبت شد.

وی گفت: ۷۸ دستگاه تردد شمار نصب شده در سطح جاده‌های بوشهر اطلاعات مربوط به تردد خودروها را ثبت می‌کنند.

این مقام مسئول درباره خودروهای ورودی به استان از ابتدای طرح نوروزی بیان کرد: استان‌های فارس (۱۸ درصد)، تهران (۹ درصد)، اصفهان (۴ درصد) و خوزستان (۴ درصد) بیشترین پلاک‌های خودرو وارد شده به استان از ابتدای طرح نوروزی بوده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار