
بارش برف در محور اسالم به خلخال/ تردد با زنجیر چرخ امکانپذیر است+فیلم
سرپرست فرمانداری تالش با اشاره به بارش برف در محور اسالم به خلخال گفت: رانندگان زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.
رضا جمشیدی سرپرست فرمانداری تالش با اشاره به پیش بینی اداره کل هواشناسی گیلان اظهار کرد: از صبح امروز بارش برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی اسالم تالش آغاز شده است.
وی با بیان اینکه بارش برف همچنان ادامه دارد گفت: در حال حاضر محور کوهستانی اسالم به خلخال سفیدپوش شده است.
سرپرست فرمانداری تالش با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این محور افزود: ماشینهای برف در این محور حضور دارند تا از هرگونه انسداد محور جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه ارتفاع برف در این مناطق به ۵ سانتی متر رسیده است گفت: شهروندان از تردد غیر ضرور خودداری کرده و در صورت لزوم از زنجیر چرخ استفاده و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.