کد خبر:۱۲۴۲۵۸۹

شهر‌های خوزستان مه‌آلود می‌شوند

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: جوی نسبتا پایدار تا اواخر هفته بر روی استان حاکم خواهد بود و پدیده غالب، مه رقیق و یا غبار صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو،  به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری روز سه شنبه بیان کرد: طی امروز و فردا در برخی ساعات وزش باد در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی به صورت متوسط همراه با تندباد‌های لحظه‌ای خواهد بود و احتمال خیزش گرد و غبار موقتی در این مناطق وجود دارد.

وی افزود: بارش‌های پراکنده در ارتفاعات استان طی امروز دور از انتظار نیست و تا پایان هفته روند افزایش دما در سطح استان وجود خواهد داشت، شمال خلیج فارس نیز طی امروز سه‌شنبه مواج پیش‌بینی می‌شود.

سبزه زاری ادامه داد: در شبانه روز گذشته اهواز با دمای ۲۴.۹ و ایذه با ۳.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۲۴.۹ و حداقل ۱۰.۹ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار