کد خبر:۱۲۴۲۵۹۷

صدور ۲۵۰ اخطاریه و دستور پلمب در دزفول

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: برای ۲۵۰ مرکز تهیه و توزیع غذا به علت تخلف بهداشتی در این شهرستان اخطاریه و دستور پلمب صادر شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهشید عصار روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: برنامه تشدید نظارت‌های بهداشتی و کنترل عوامل محیطی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا و کنترل اپیدمی بیماری‌های روده‌ای عفونی در تعطیلات نوروزی و در قالب طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان همچنان در حال انجام است.

وی افزود: ۲هزار و ۱۵۰ مورد سنجش عوامل محیطی نظیر یدسنجی، شوری سنجی، تست روغن مصرفی، سنجش pH و کنترل درجه حرارت با دستگاه‌های پرتابل و سنجش بار میکروبی از سطوح در مدت سه هفته در بازدید‌های نوروزی انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، نظارت بر سامانه‌های آبرسانی شهر و روستا جهت بررسی سلامت آب شرب و آب استخر‌های شنا توسط بازرسان دانشگاه را از دیگر اقدامات کارشناسان در این طرح عنوان کرد و گفت: ۲هزار و ۵۰۰ مورد کلرسنجی و ۱۵۰ مورد نمونه برداری میکروبی از سامانه‌ها و شبکه‌های آبرسانی انجام شده است.

عصار ادامه داد: بیش از چهار هزار بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دزفول انجام و بیش از ۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته معدوم شد.

وی بیان کرد: سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی ۱۹۰ برای ثبت گزارش‌ها و شکایت‌‍‌های مردمی به صورت شبانه روزی فعال است و همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی می‌توانند با این سامانه تماس گرفته و شکایات خود را ثبت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار