کد خبر:۱۲۴۲۶۲۴

جوجه‌ریزی ۶۹ میلیون قطعه‌ای در آذربایجان غربی انجام شد

معاون جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از جوجه‌ریزی ۶۹ میلیون قطعه‌ای در سال گذشته و رشد ۱۱ درصدی آن خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پرویز بستانچی روز دوشنبه در بازدید از روند توزیع مرغ منجمد از شرکت پشتیبانی اموردام آذربایجان‌غربی، گفت: در بهمن ماه ۱۴۰۳ تعداد ۶ میلیون و ۱۴۵ هزار قطعه جوجه ریزی انچام شده است که گوشت مرغ‌های تولیدی حاصل از این جوجه ریزی تا ۱۵ فروردین به کشتار ارسال خواهند شد.

وی ادامه داد: در هفته دوم فروردین ماه که همزمان با تعطیلات عید فطر و ۱۳ فروردین روز طبیعت است، روزانه حداقل ۳۵۰ تن گوشت گرم مرغ وارد بازار خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گوشت مرغ تولیدی در این بازه زمانی بیشتر از نرمال مصرف مردم است، در کنار گوشت گرم تازه، مرغ منجمد نیز توزیع افزایشی دارد.

وی گفت: در اسفند ماه نیز ۶ میلیون قطعه‌ریزی شده است که‌ نسبت به‌ زمان مشابه سال ۱۴۰۳ به مقدار ۱۸.۲۳ درصد افزایش جوجه ریزی انجام گرفته است.

بستانچی بیان کرد: گوشت حاصل از این جوجه ریزی ها از ۱۶ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت به بازار عرضه می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار