کد خبر:۱۲۴۳۰۰۶

توقیف بیش از ۱۰۰ خودرو در بوکان

فرمانده انتظامی بوکان گفت: بیش از ۱۰۰ خودرو برای انضباط ترافیکی توقیف شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ موسی بهاری در این زمینه، گفت: در راستای انضباط ترافیکی و به منظور ارتقای امنیت و آرامش ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور و کاهش تصادفات، طرح برخورد با خودروهای متخلف و هنجارشکن همزمان با سراسر استان در بوکان اجرا شد.

فرمانده انتظامی بوکان گفت در این راستا تعداد ۱۱۷ دستگاه خودرو با عناوین مختلف، تخلفات و جرایم رانندگی در سطح شهرستان بوکان توقیف شد.

سرهنگ بهاری افزود: از آغاز طرح (ابتدای تعطیلات) تا امروز ۶ فروردین تعداد ۱۱۷ دستگاه انواع خودرو به دلایل مختلف از جمله: فقدان گواهی نامه، سرعت، ویراژ و حرکات خطرناک و مسابقات خیابانی، آلودگی صوتی با نصب اگزوز غیرمجاز، مزاحمت برای شهروندان، ایجاد ترافیک و سد معبر، شوتی، فقدان پلاک و پلاک مخدوش، حمل بار با صورت خطرآفرین، در سطح شهر توقیف شدند.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح ادامه دارد تصریح کرد: با هنجارشکنان ترافیکی و کسانی که با نحوه رانندگی خود، امنیت و آرامش مردم را به خطر بیاندازند برابر قانون برخورد خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار